SSYP Kehitys Oy

SSYP Kehitys Oy on saarijärveläisten yrittäjien kumppani. Autamme aloittavia yrittäjiä, tuemme yritysten kehitystä ja tiedotamme paikallisesta osaamisesta. Toimimme eri tahojen välimaastossa verkostojen luojana ja kumppanuuksien solmijana. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Keski-Suomen hankkeet sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Pohjoisen Keski-suomen ammattiopisto ja Jyväskylän yliopisto. Kehitysyhtiömme tekee yhteistyötä myös TE- toimiston ja ELY-keskuksen kanssa. Kontaktimme valtakunnallisesti ja kansainvälisesti sekä Saarijärven seudun yritysverkostojen tuntemuksemme ovat myös sinun yrityksesi käytössä.
Yrityskehittämisen osaajana SSYP Kehitys Oy auttaa sinua yrityksesi toimintaideaan sopivien myyntikanavien löytämisessä ja markkinoinnin käynnistämisessä. Yritystoiminnan velvoitteiden tuntemuksemme auttaa sinua uusissa haasteissa ja säästää aikaasi. Tarjoamme sinulle ja yrityksellesi kehittymisen tuen ja tiiviin yhteydenpidon ensimmäiset kolme vuotta. Asiantuntijamme arvioi kanssasi tulevan yrityksesi toimitilatarpeet. Paikallisen tuntemuksen omaavana hän myös tarvittaessa ohjaa yrityksesi Saarijärvellä vapaana oleviin sopiviin tiloihin.
SSYP Kehitys Oy:n hautomo Saarijärvellä tukee hautomoyritysten tavoitteellista kehittymistä ja kasvua tiiviillä ja suunnitelmallisesti kohdennetulla yritysneuvonnalla. Seuraamme kanssasi yrityksesi kehitystä tarvittavan pitkällä aikajänteellä. Hautomo tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden olla samanaikaisesti itsenäinen yrittäjä ja osa työyhteisöä. Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalouskampuksella toimii kanssamme yhteistyössä esihautomo.

Lue lisää SSYP Kehitys Oy tai ota yhteyttä toimitusjohtaja Petri Mustamäkeen, 044 4598 724,
etunimi.sukunimi@ssypkehitys.fi

Uuraistentie 240 & Tuumalantie 17,
43130 Tarvaala (Saarijärvi)
014 5192 600 (POKE)
040 5284 435 (JAMK)
044 459 8217 (SSYP)

  • SSYP Kehitys Oy
  • JAMK.fi
  • Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto