Tarvaalassa tapahtuu

Opiskelijoiden kertomaa

Kolmessa sukupolvessa Tarvaalassa – Lauri Saarimäki, agrologiopiskelija, JAMK

Intership at JAMK – Kim de Hoon, intership student from Netherlands

Silmäpussitarina – Petri Varis, JAMKin agrologiopiskelija vaihdossa Hollannissa

Monimuoto-opiskelu – vapautta ja vastuutaEmmi Hertteli, agrologi monimuoto-opiskelija

Opiskelijalla on asiaa: Miksei kotimaista ruokaa enää suosita Suomessa? – Jussi Pekkarinen, POKEn luonnonvara-alan opiskelija

Valmistuvan opiskelijan mietteitä – Neea Ristimäki, POKEn valmistuva opiskelija

Kun työttömyys ei ole vaihtoehto: yrittäjäksi heti valmistumisen jälkeen – Anna-Maija Koskenlahti, POKE

YAMK Opinnäytetyö: Kuusen oksainen ylite uusi mahdollisuus sahateollisuudelle – Tanja Minkkinen, JAMK

Mielipide: Oma maa mansikka – Henri Kytömaa, agrologiopiskelija, JAMK

Harjoittelussa lihakarjatilalla – Eeva Lahtinen, agrologiopiskelija JAMK

Kesätöissä AGCO Suomi Oy:llä – Santeri Tuuli, agrologiopiskelija, JAMK

Henkilökunnan mietteitä

Tarvaala jättää jälkensä: Uutta osaamista luonnon ehdoilla – Pekka Äänismaa, JAMKin Biotalousinstituutin johtaja 31.8.2017 saakka

Kestät sää? – Kestävän kehityksen teemapäivä – Mikko Lemmetti, POKE

Tarvaala tiukasti mukana tekniikan kehityksessä – Pekka Janhonen, POKE

Erä- ja luonto-opaskoulutuksella on POKEssa pitkät perinteet – Mikko Lemmetti, POKE

Tervehdykset

Ministerin tervehdys – Kimmo Tiilikainen, asunto-, energia- ja ympäristöministeri (ent. maatalous ja ympäristöministeri)

20160501_154010 EräORASJUTTU ruoka IMG_1750 PTalaskivi_wwwtarvaala150_mikko_suutala (3)021-biotalouskampus-2015-web-srgb-2503

Uuraistentie 240 & Tuumalantie 17,
43130 Tarvaala (Saarijärvi)
014 5192 600 (POKE)
040 5284 435 (JAMK)
044 459 8217 (SSYP)

  • SSYP Kehitys Oy
  • JAMK.fi
  • Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto