Uusia ideoita ja mahdollisuuksia kiertotaloudesta -tilaisuus 23.1. Piispalassa

Tervetuloa Hukat hyötykäyttöön -kiertotaloustapahtumaan tiistaina 23.1.2018 Kannonkosken Piispalaan. Tilaisuudessa tuodaan esille kiertotalouden mahdollisuuksia yrityksille ja verkostoidutaan asian tiimoilta.

Aika: ti 23.1.2018 klo 8.30-12:00
Paikka: Piispala, os. Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski

Ohjelma

8:30 Ilmoittautuminen ja kahvi
9:00 Avaus

  • Kirsi Knuuttila, projektipäällikkö, JAMK, Biotalousinstituutti
  • Kiertotalous osana tulevaisuuden liiketoimintaa, Minna Lappalainen, johtaja, JAMK, Biotalousinstituutti
  • Puuperäiset sivuvirrat tuotteiksi, Anita Saarelainen, hallituksen puheenjohtaja, Epira Oy
  • Jätehuollon uudet tuulet, Outi Ruuska, toimitusjohtaja, Sammakkokangas Oy
  • Kulutusyhteiskunta tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi, Irma Nurmi, yksikönpäällikkö, Lassila & Tikanoja

10:30 Keskustelua pienissä ryhmissä: Mitä jätteitä ja sivuvirtoja yrityksessäni syntyy? Mitä yritykseni tekee jätteille ja sivuvirroille? Mitä muut yrityksen tekevät jätteille ja sivuvirroille? Minkälaisia yhteistyömahdollisuuksia yritykselläni on?

Loppusanat

12:00 Lounas (maksuton osallistujille)

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen 19.1.2018 mennessä: http://bit.ly/kiertotaloustapahtuma tai ota yhteyttä tarmo.lampila(at)jamk.fi, 050 594 5287 tai kirsi.knuuttila(at)jamk.fi, 040 776 8880. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuus on osa Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoimaa Manner-Suomen maaseutuohjelma rahoittamaa Hukat hyötykäyttöön Keski-Suomessa hanketta, joka lisää tietoa ja osaamista resurssitehokkuudesta ja kiertotalouden mahdollisuuksista. Tämä tukee kilpailukykyä ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien syntyä.